Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sjukt sinne

Den ena säger si den andra säger så,vem av dem ska jag lyssna på?Svårt att avgöra för inget verkar ha någon speciell innebörd i det sjuka sinne som är mitt!Vi vill verka friska men är vi det egentligen,eller är det bara en charad för massorna?Svårt att veta.Men vad spelar det för roll egentligen?Det är ju tekniskt sett ett produktionsfel.Alla maskiner funkar inte jämnt perfekt.Ni försökte få mig att bli som alla andra men det funkade inte!Jag är detenda exemplaret i en dysfunktionell släkt som vet vem jag verkligen är!Och om ni inte kan acceptera mig för den jag är,då kan ni dra åt helvete!Jag behöver inte er!och jag vill inte ha er heller.Det är ni som har gjort mig till den jag är.Ni kan droga mig,misshandla mig,våldta mig,spärra in mig eller vad ni än vill!Men jag kommer alltid återuppstå som något annat och starkare!!!




Fri vers av My_heart_belongs_to_you
Läst 306 gånger
Publicerad 2009-07-07 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

My_heart_belongs_to_you
My_heart_belongs_to_you