Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meditationsdags



Meditationsdags
grannens svarta katt
lapar min latte




Bunden vers (Haiku) av mäster O
Läst 581 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-07 14:43



Bookmark and Share


  mäster O
...det är själva provet... :)
2009-07-09

  stella
Ta d med ro... :)
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

mäster O
mäster O