Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjudna tankar

tänker förbjudna tankar,
drömmer om förskrämda ljud,
väck mig du
när jag slutat sova och allt är slut

min värld är ett hamsterhjul,
det är fyllt till bredden med skulden och med skam
när jag dansar naken i gräset,
vem offrar då oskyldiga lamm?

mina tankar förvrider,
vanställer illusioner till sant
kan du inte väcka mig nu?
jag står precis vid en kant,

att sakta kliva, öppet falla
singla ner likt en snöflinga i april
väck mig nu, jag sover inte
jag drömmer inte längre vad jag vill

tänker förbjudna tankar,
drömmer tyst, låter ingen höra
väck mig inte mer
andas bara tyst i mitt öra,
så ska jag inte störa dig mer.




Fri vers av Babyborderline
Läst 479 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-07 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Babyborderline
Babyborderline