Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reducerar

sjuder stillsamt
fram förnimmelser
av himmelsvida

väntar vidrörd vid
det stilla lilla

sinnesvidgar
mig till minnes




Fri vers av Anders P VIP
Läst 662 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-08 11:59



Bookmark and Share


  Simone Bastani
Du skriver så melodiskt (så det blir musik) och vackert när lite blir mycket! "Sinnesvidgar" . . . så fint ! - Simone
2011-10-28

  vera gade VIP
...sinnesvidgar mig till minnes...något att ta fasta på
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP