Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Novellen, novelletten, liksom historien och även historietten hotar att gå samma öde till mötes som operetten i förhållande till operan


Aforism nr 955





En del människor
finner en kärlek
till aforismer och tjocka romaner

medan dessa finner novellen
för lång i förhållande till aforismen
samt för kort
i förhållande till romanen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-08 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP