Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att i onödan släpa omkring på ackumulerade ting.


Pretantioner

Pretantioner får man ha
för det är ju inte bra,
när man i konsum handla ska
och runt i sin kasse måste dra
på en massa extra prylar
som kanske bara fördyrar
vid passagen i kassan i da




Fri vers av Brumbjörnen
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-08 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brumbjörnen
Brumbjörnen