Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tekinska innovationer.


Mikrofonen

Mikrofonen,
den sitter i telefonen
och låter oss lata
att fritt få prata
utan att knata
över vår gata
till grannen för att tjata.




Fri vers av Brumbjörnen
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-08 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brumbjörnen
Brumbjörnen