Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Stor och liten"

Vi gungar till himlen
bygger slott utav sand
vi klättrar på stegar
och du håller min hand

små vägar vi gräver
där som bilarna kör
och när sandslottet rasar
vi skrattar så vi "nästan dör"

rutschkana vi åker
kanske tvåhundra gånger
och hela kvarteret kan höra
våra glada sommarsånger

min lilla prinsessa
vilken lycka det är
att få vara din kompis
just nu och just här

du älskade barnbarn
om du bara visste vad du ger
genom att dela med dig
av allt vackert du hör och ser

du får mig att njuta
att ta tillvara den dag som är
och genom att tillsammans leka
är det så mycket jag lär!


*TACK liten, min vackra solstråle, som
förgyller min tillvaro;-))*




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-08 18:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Momma/Famma
är lika betydelsefull
för det lilla barnet
så fina möten blir då
2009-07-09

  Glensan
Barn är underbara, börjar
sakna när mina barn var små
kan lätt sätta mej in i denna situation.

Livet går så fort när man ser dom små
helt plötsligt ta studenten

Njut av varje tillfälle med barnen
det är minnen som alltid finns kvar
2009-07-09

  Lars Hedlin
Härliga känsla...
2009-07-09

  Sturesdotter
sött som sockervadd!
2009-07-08

  sulimaa
Sådan fantastiskt kärleksfull och glädjande text min fina vän...och bilden av er är underbar!! Finns inget bättre än att uppleva livet tillsammans med ett barn ...helt fantastiskt...dom ser med andra ögon än oss :) kram till er båda
2009-07-08

  Aciom
Så mysig text rakt igenom ! hoppas du har det jätte bra!
2009-07-08

  blaite
Total lycka..
2009-07-08

    Ken Cassel
Vi gungar i himmelen där vi rockar utav bara helvete
Tillsammans dansar vi hand i hand för att ha sand i den andra handen som vi sen kastar lite kärleksgrant på varann medan vi springer ner i det klara blåa havet.....
:))

Kraam!!
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen