Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp?

Trodde att allt var bra
att jag skulle slippa allt det onda
Men det kom tillbaka
jag var oförberedd
och svag
Ångesten kom som ett slag i magen
kände hur tårarna började rinna
Tittade i spegeln
äcklades av vad jag såg
Stor
fet
Jag föll till golvet
körde ner fingrarna i halsen
en
två
tre gånger
Sedan kom det
kände hur ångesten och demonerna lättade sitt grepp
jag fylldes av stolthet och lugn
Jag var ren
jag var vacker




Fri vers av Rebeckah
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-09 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rebeckah