Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böjd för dig

Jag böjer mig
för dig
för vad du gör
för den du är

Jag böjer mig
för din hetta
och glöd
ditt begär

Känn!
Bejaka!
Lev!

Passionen
som driver dig
som ger dig liv
Både när
och förtär

Finn livet
min vän
lev det
upplev det
Var där

Jag böjer mig
för dig
och finns
här




Fri vers av Fallgirl
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-16 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl