Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utkast


who's that girl?

Hon var så jävla frustrerad
Att hon rakade av sig håret

Vem vill ha henne?
Och vem tänker på henne
Utan att hon ber om det?


Hon var så jävla frustrerad
Att hon satte fingrarna i halsen

Vem bryr sig om henne?
Ska ingen stoppa henne?


Hon var så jävla frustrerad
Att hon tappade kontrollen

För ingen fanns där
hos henne.




Fri vers av mmalouu
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-10 01:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
stark och tyngd text
fint
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

mmalouu
mmalouu