Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du och jag



Jag vill skriva och berätta.

Om hur två människor klickar som vänner bara sådär.

Om hur man kan prata om allt med någon man inte ens egentligen känner mer än till namnet och annsiktet.

Om när man börjar umgås och är glada och trygga i varandras sällskap.

Om när en kompis blir kär.
Om när kompisar blir kära.

Om när man ställer upp för någon och gör saker man inte vågar göra egentligen. Om hur något man verkligen inte ville ha kan bli det bästa.

Om hur det bästa kan försvinna på en grisblink.
Om hur det känns när saker tas ifrån en och om hur det känns när ord tappar sina betydelse.

Jag skulle vilja beskriva hur en så stark känsla som kärlek bara kan försvinna, men jag kan det inte för jag har aldrig varit med om det.


Den delen får du beskriva.




Fri vers av annaaaa
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-10 10:38



Bookmark and Share


  Glensan
Finurlig text med
med ett avslut
som fpr en att
tänka till

"Den delen får du beskriva"

Applåder
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

annaaaa