Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Integritet




Att försvara sin

integritet & värdighet

kan kosta blod.

Att inte göra det

kan kosta massor 

av blod.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-10 18:59



Bookmark and Share


    Al Lanzon
Jättebra skrivet! Om man inte gör det så ångrar man sig garanterat.
2009-07-10

  Suzy med punkterna
Mycket tänkvärt
2009-07-10

  Öknens Ros VIP
av två onda saker gör man det minst onda....?
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP