Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snart Nina

När skymningen faller lever vi livet bland
blommande ängar och böljande hav

Du är en ros i en värld av taggar
och jag
är solen som lyser på dig

Du är den starkast lysande stjärnan på hela himlavalvet
Jag är rymden som omsluter dig

Du är ett hav, fyllt med liv
Jag är molnen högt ovanför dig
-ständigt längtande

Vi är fåglar och snart
snart Nina
Snart flyger vi tillsammans igen




Fri vers av Jeny
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-10 23:17



Bookmark and Share


    tehdog
åh.
2010-03-05

    annaaaa
jag hoppas hon får läsa det här :)
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Jeny
Jeny

Mina favoriter
se mig