Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart rymde Själen?




Vi lever i vår del av världen

i en matriell superguldålder.

Men ändå mår så många

mänskor så illa.



Vart tog Kärleken vägen??

Vart rymde Själen??

Var är Gud??

Var är den riktiga Mänskan?? 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-11 11:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tror vi är riktiga mäniskor allihopa, men våra själar är förlorade.
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP