Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet kan vara en plåga, men även en glädjelåga.
Vi ofta säger "om jag dör" konstigt sagt för de vet
vi ju alla att vi gör..

Drabbad av sjukdom svår, usch ångesten är så
fruktansvärd idag & igår.

Dämpa ångesten med stesolid, sobril & xanor.
Benzodiasepiner kan ju va bra att ta, men ändå
min leukumi jag ha.

Läkaren säger dina värden ser ganska bra ut nu.
Därifrån jag går med en glädje så stor,
Tack Gode Gud jag ska ju snart bli farmor, då får
jag se lilla nya bebisen!

Väl hemma kommer reprisen, ångest, ångest & en
sobril...

Usch döden lurar bakom knuten!
De kan inte va farligt att dö! Eller?

Va rädda om varandra, för alla ska vi
den vägen vandra!!

Kramar till alla!!






Övriga genrer av zilla
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-11 17:50



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Tänker på dig och sänder dig en varm stor kram.
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

zilla