Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?


Varför gjorde du mig illa?
Trodde jag kunde lita på dig
men nej nej nej, efter 20 år som
skilda, gjorde du mig så illa!

Det gör så jävla ont & dig jag nog
inte kan förlåta! "Jo kanske"!?men knappast
jag kan sluta gråta...

Du sitter inom lås & bom & jag har en hjärna
som verkar tom...

Kurator hit kurator dit, Jävla skit....
Nej då hon är min stöttepelare & försöker
mig förstå, att de inte va mig de va fel på..

Nej,Nej...Men vad hade jag att göra hos dig
när du så brutalt förstörde livet för mig!?

Har iallafall fått visdom om att inget ta för givet
här i livet!!

Ska försöka sova nu igen & hoppas på att jag inte
åter i drömmen försöker döda dig! Vill inte! Vill inte!
Men du har dödat mig i evighet!!!!




Fri vers av zilla
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-01 20:05



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Stenen i ditt bröst kan jag inte förinta. men jag finns för dig... alltid, det vet du.
2009-05-20
  > Nästa text
< Föregående

zilla