Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i kall februarikväll 2009.


Bro över djupa vatten

Precis som en vindpust
hjälper ett segel
Eller hur en fin stund
förstärker sättet vi lever

Precis som ett grönt fält
rammar in en grå stad
Eller hur ett öltält
får oss att må bra

Precis som ett eldklot
ger oss ljus mitt i natten
Ska jag vara din bro...
över djupa vatten




Fri vers av Fridfull Soldat
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-11 19:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet!
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Fridfull Soldat