Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland det svåraste som finns





Att


bryta


ett


gammalt


invant


mönster.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-11 21:45



Bookmark and Share


    leelee
Det är svårt och det går! Ibland bra långsamt.
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP