Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En knepig text.. Allt är fel-


Fel

Allt är grått
Snöblaskfärgat är ditt hår.
Inte gammal nog att dricka men happy meal får du inte köpa längre.
Andas in, känslan av en kedja som dras ner i strupen.
Lägger sig som en orm i djupet av dina lugnor.

Allt är svart
Som tankarna om havet och vad det tagit.
En ensam ros ligger uttorkad på vägen. Precis där allt tog slut, ett litet liv släcktes,
När regnet kom.

Morgon igen.
Kaffet smakar olja och det klumpar sig i botten av diskvattnet.
Första cigaretten luktar älg. Allt är knepigt.




Övriga genrer av Heimlich
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-12 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heimlich
Heimlich