Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En rätt seriös text, till att börja med, när jag skrev den. Det gick nästan över


It\'s all in the head

Isvassa rörelser över hudhår på givakt.
Svarta tårar som försvinner ner i håret under huvudet som inte gör något alls.
Tänker inte ens.
Ligger där.
Reagerar inte när de stenhårda händerna gör som de vill över huvudets kropp-
reagerar Inte.
Huvudet beslutade sig för att sluta tänka. Lika bra det, tänkte det.
För det här ska jag aldrig veta om.




Fri vers av Heimlich
Läst 291 gånger
Publicerad 2008-04-16 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heimlich
Heimlich