Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite känslor som jag har


Vid Väsmans strand

Vid Väsmans strand
kan man sitta och
höra till Dan Anderssons
visor

Vid Väsmans strand
kan man sitta och se
ut över blånande berg

Vid Väsmans strand kan
man sitta och verkligen
känna hur orden man
har inom sig blir till poesi

Vid Väsmans strand
kan man sitta och njuta av
solnedgången i sommarens
tid

Vid Väsmans strand kan
man höra vindens sång som
både går i dur och moll

Vid Väsmans strand kan
man höra vattnet
känna på en vacker sten
se stigen som leder ut i
Dan Anderssons fotspår
och smaka på en nyrökt fisk
vid Hammarbackens naturrum

090712




Övriga genrer av sajo
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-12 11:04



Bookmark and Share


  LassO
lyssna på hootaninany singers...
2009-07-12

  Lindalou
Härlig poesi om vacker natur. Och Dan Anderson är inte att förakta han heller. ;-)
2009-07-12

  Christine Sabel
mmm underbar sommarbild...
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

sajo