Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han med stort H, och lyckan i ögonen

Fick äntligen träffa Honom idag...
Han med stort H!

Han pratas om dagarna i ända
med ett stort leende på läpparna

Och lyckan i ögonen...

 

 

Är så glad att se dig lycklig
även om Han bara

förblir en dröm...




Övriga genrer av Måndagsbarn
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-13 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måndagsbarn
Måndagsbarn