Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan

Du skriker,du skäller,
du gråter och jag förlåter...

Jag vill inte förlåta dig varenda gång
du ber om det,du förtjänar det inte.

Allt du förtjänar är mitt hat,
inte mitt dåliga samvete.

Jag hatar dig inte jämt,
bara när du är så full
att du inte kan gå och när
du ber mig förlåta för det
du gjorde...

Jag kommer hem,stänger in mig
i mitt rum och gråtande sjunker jag
ner i ett hörn...
jag hör hur du går omkring där ute,
hur du pratar för dig själv...
hur du öppnar en öl till
och hur du ramlar ihop...





Fri vers av Piper
Läst 617 gånger
Publicerad 2005-10-02 14:49



Bookmark and Share


  Amy (F)
Oj vilken gripande berättelse. Riktigt rörande och tragiskt :(. Bra skrivet!
2005-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Piper