Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storebror

När pratade vi senast?
När skrattade vi senast?
När hade vi kul ihop senast?
När stöttade du mig senast?

Du är min bror
Jag bryr mig om dig
Du är min storebror
Jag älskar dig

Men är jag din syster för dig?
Bryr du dig om mig?
Är jag din lillasyster?
Älskar du mig?

Saknar att vara med dig
Blir ledsen när du går
Du sticker mig med kniv
När du inte säger nåt mer än hejdå








Fri vers av Frittiz
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-15 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frittiz

Senast publicerade
Jonas, forts.
Storebror
<33
Jonas
* Se alla