Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jeg elsker deg

jeg elsker deg


ikke engang en solformørkelse til verdens ende,
vil endre lyset i øynene dine,du skinner.
tell regndråper en stormnatt,
jeg er våken,teller tårer.

ingenting kan bli skapt,hvis man ikke har kjærlighet.
og for det,elsker jeg deg.

alf kjetil flatøy




Fri vers av alf kjetil flatøy
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-15 18:48



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin dikt.....
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

alf kjetil flatøy