Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten skrev min fästman till mig några veckor efter att vi blivit tillsammans <3


En dikt till en älskad person

När jag rör vid ditt ljuvliga mörkbruna hår
så känner jag hur det spänner i hela kroppen.
När jag håller om dig
så känner jag din underbara doft
som sveper in i mig och värmer mig.

 

När jag ser dig gå mot mig eller stå framför mig
så är det som du vore sänd från ovan,
för det är en ängel jag ser.

 

När dina underbart lena läppar rör vid mina
är det som om all jordens värme har fyllts inom mig.

Min passion för dig är obeskrivlig och oförutsägbar.
Jag vet inte hur jag ska beskriva den.
Den är så oändligt stor.

Den känslan jag har för dig fyller hela min kropp,
från topp till tå.

 

Jag hoppas det räcker med att jag säger,
Jag älskar dig,
för att du ska bli glad.




Övriga genrer av Måndagsbarn
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-15 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måndagsbarn
Måndagsbarn