Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återblick

Molnen trycker tungt mot jordens yta.
färgar sjö och hav grått, svart.
likt unga själar, i en småstadsidyll.
likt en ung kvinna, sittandes på en stenig strand, med john silver i sin hand.

Mörka ringar runt ögon, som jord, bark.
Det är priset hon betalar, när hon nu brutit barriärer.
Hon blinkar stelt när röken träffar ögonen bruna, matta.
Jag blinkar stelt, av tjära, nikotin, i mina ögon,
då bruna, nu svarta.




Fri vers av Ming
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-16 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ming