Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten repris för nytillkomna gäster - en i en rad tonsatta göteborgsvitsar


På Golfbanan i Hovås


1.
På golfbanan i Hovås
tre fina damer satt
i lunchrestaurangen
och samtalade glatt.

När plötsligt mitt framför dem
passerade en karl
med pôse över huvet
men annars var han bar.

(kör:)
Hej hopp, din Casanova
om kärlek är ditt mål
så sök dig till en golfklubb
och visa upp din bål!


2.
En naken karl på klubben!
Åh Gud, en så’n chikan!
Med massor utav krulligt hår
som ram kring sitt organ.

Jag tror minsann jag dånar
sa damen nummer ett!
men min man är det inte,
det har jag redan sett!

Hej hopp, din Casanova
om kärlek är ditt mål
så sök dig till en golfklubb
och visa upp din bål!

3.
Jag vågar knappast titta
sa damen nummer två
0ch smuttade förfinat på
en elegant Bordeaux.

Men min man är det inte
hans bröst är mera kalt
och därför är det hela
mig fullkomligt egalt!



Hej hopp, din Casanova
om kärlek är ditt mål
så sök dig till en golfklubb
och visa upp din bål!

4.
Den tredje damen plockade
nu fram sin guldlornjett
och sa: Den där personen
har jag aldrig förut sett!

Den bålen, det organet
nej, jag sätter rubb och stubb
på att den mannen inte ens
är med i våran klubb!

(kör:)
Hej hopp, din Casanova
om kärlek är ditt mål
så sök dig till en golfklubb
för där finns minst nio hål!




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-16 23:03

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  korpfjäder
Välbevandrat fruntimmer det där!
2009-07-18

    Bodil Sandberg
hahaha
toppen på snoppen!!!
2009-07-17

  LenaJohansson VIP
mkt rolig ha ha. gillar
2009-07-16

  walborg
Denna lagom skabrösa dikt med knorr borde tonsättas och sjungas på en kräftskiva - litet senare på kvällen ...
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP