Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

Varför gör vi inte så mycket pengar
att ingen behöver vara fattig

Varför och hur
kan vi bo på en boll i luften

Varför är mat som inte är bra för oss
NÄSTAN alltid godare än nyttig mat

Varför är inte fotriktiga skor
sexiga snygga och superläckra

Varför ska en del behöva genomgå abort
när det finns ofrivilligt barnlösa

Varför är behagliga underkläder i regel fula
och rafset oftast snygga

Varför måste vi som inte vill dö
dö och de som vill dö leva

Varför får de riktigt elaka busarna
som gillar krig och annat skit leva här på jorden

Varför tog dom bort glassen X 15

Varför måste jag hela tiden förundras,
fundera och grubbla över en massa saker




Övriga genrer av Therés
Läst 431 gånger
Publicerad 2005-10-02 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!