Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klen tröst

trösta dig
den går ej att undvika
vare sig i snö, regn, sol
eller dis

trösta dig
döden är en brygga
till nästa
paradis




Fri vers av Arre B
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-17 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arre B