Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små röda droppar

små röda droppar

små röda droppar
droppar långsamt med en smidig rörelse

små röda droppar
kan ha en väldig fart

de far åt alla håll
sprätter

när små röda droppar slungas i luften
och landar bredvid

små röda droppar
droppar långsamt

droppar långsamt ner i handfatet

små röda droppar droppar överallt

små röda glänsande blänkande droppar
förföljer oss i våra liv




Övriga genrer av hl
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-18 16:41



Bookmark and Share


  Pilgrim
Läst några av dina dikter, mkt känslor, mkt sorg.
citerar Khalil Gibran ur boken profeten " ju djupare sorgen gräver i din själ, desto mer utrymme finns det för glädjen och fylla den..."
2009-09-21

  Tim Söderberg
bra skrivet!
2009-07-19

  aol
ruggigt bra
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

hl
hl