Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag känner dina andetag

jag står vid dig
bredvid dig
nära dig

jag känner dina andetag
långa
djupa
och osäkra

var inte rädd

jag rör din kind
så nära
jag känner dina andetag
jag hör dina hjärtslag

var inte rädd

jag måste bara vara nära
känna dig
veta dig
röra dig

var inte rädd

jag ska inte skada dig
bara
känna
veta
röra




Fri vers (Prosapoesi) av hl
Läst 399 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-10 19:44



Bookmark and Share


  Water VIP
Som att smyga sej på en fjäril
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

hl
hl