skrevs när jag var lite berusad av alkohol och mycket berusad på kärlek från förr
(för den finns väl inte nu?)
musik:www.youtube.com/watch?v=ydI9wDCnjpk

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

skrevs när jag var lite berusad av alkohol och mycket berusad på kärlek från förr
(för den finns väl inte nu?)
musik:www.youtube.com/watch?v=ydI9wDCnjpk




Balladen om lögnen som inte var sann

 

 

 

vi pratar inte längre
det alldeles tyst
i min telefon
och det värker
för jag saknar våra samtal
orden och skämten
som varade hela natten

men det är så tyst nu
så tyst mellan oss
allt jag hör är mina hjärtslag
som slår för dig varje dag

ja det är så tomt nu
för när du gått din väg
så känns min lilla säng
så oändligt stor

men du har väl funnit någon ny
som får hålla om dig
höra dina ord och kyssa dina läppar

ja du har väl någon nu
som får leva med allt det där
jag tvingas leva utan

jag skulle kunna sitta här
och skriva om dig
i evigheter
ord jag inte ens vet om du läser

jag kan skriva om saknad och kärlek
tills den dagen
jag inte nämner dig mer

då kan vi båda låtsas
tillsammans kan vi upprätthålla lögnen

-att jag inte älskar dig mer

 

(But I still do)

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 820 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-27 07:05



Bookmark and Share


  kärleks ängel
underbar text!!
2009-09-28

  Lindsy
Fint och mycket känslor. Fångar mig som vanligt.
2009-09-28

  hl
min favorit
2009-09-27

    Nicklas VIP
Bryter min egen regel om att inte kommentera i mina egna texter. Ett undantag;

Kan förstå att folk kan tänka att hon inte är värd den kärlek ni säger jag skriver om. Men varje cell i min säger att hon är värd allt. Detta har jag försökt ändra på, men det har inte fungerat. Äkta kärlek, antar jag att det är.

Tack för mig.
2009-09-27

    Anonym Ängel
Du skriver med så mycket kännslor i dina texter...smärtsamt att läsa om din saknad..
2009-09-27

  Junitvillingen
Ryms mycket smärta i denna gripande text. Går inte att ta miste på saknaden och tomheten...du lyckas verkligen förmedla hur ont det gör...men kanske är det så att denna "någon" egentligen inte är värd din kärlek, att DU var/är för bra för henne.
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP