Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslokall

 

känslokall
tom och död
ingenting bekommer mig 

förrän
jag känner
berusningen

blodet rusar
mina vener blir autobahn
till det defekta
som pumpar

och när kicken slår
vaknar jag till
ur min dvala

och jag blir
honom igen
han som en gång
var jag

och för en stund

hör jag
en smörig powerballad
som dunkar
i mitt bröst

innan
jag dör igen

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-07-16 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP