Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens bro

 

 

när grönskan falnar
står jag här
när känslor kallnar
finns jag här
och fångar dina tårar

gå på mig
använd mig
jag är bron
som leder till framtiden
jag är bron
som förenar

ett sidospår
en fristad i stormen
där du kan slicka dina sår
en vägsten
en busshållsplats
ett tågbyte
på vägen till nästa destination

inte bra nog
för föralltid
men tillräcklig
som tidsfördriv

jag är bron
gå på mig
använd mig
på vägen till din nästa kärlek

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-06 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP