Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvart över fem

 

 

 

sitter här
varje dag samma sak
snusdosorna i hög
jag andas
men varje andetag
känns tomt

avtrubbad
bedövad
men nykter
och behöver
preparat
för att känna
pulsen

och jag minns
den där pojken
huvudpersonen
i historien
om mitt liv

hur han snubblade
ramlade
föll ner
i det svarta hålet
tappade bort
sig själv

sitter vid skrivbordet
slår på mina tangenter
skriver ballader
som jag raderar

delete

tömmer glaset
häller upp en till
skriver ord
som blir ingenting
hjärtat det bankar
fast med mina tankar
som inte vet vad de vill

jag letar och söker
men hittar inte hem
sitter här full
klockan kvart över fem

och jag minns
den där pojken
huvudpersonen
i historien
om mitt liv

alla stora drömmar
en obotlig romantiker
en pojk som bara ville älska
men aldrig blev älskad

så nu sitter jag här
med prillan under läppen
och gråten i halsen
tycker inte synd om mig själv
utan hånskrattar
och hatar
svinet i spegeln

jag letar och söker
men hittar inte hem
sitter här full
klockan kvart över fem

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-09-03 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP