Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hör låt i hennes "videoruta"


Suzy sjunger...





... så himla starkt och vackert så att mina tårar faller i kvällen ...

.. och jag känner att jag vill börja sjunga & spela ..

.... sjunga med Själen som hon ....

.. tack för underbar musik! ..




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 562 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-19 20:35



Bookmark and Share


  Zara VIP
yess..lyssnade faktiskt också på na.. som du sa...trevlig pipe!
2009-07-20

    leelee
Vad bra att du skrev om det, hon sjunger fantastiskt ju!
2009-07-19

  walborg
Instämmer till fullo - glad att Du skriver om just styrkan i den vackra Rösten hos Suzy vännen.
2009-07-19

  Suzy med punkterna
Men oj...........vad fint skrivet min vän.
Vad glad jag blir om jag kan lyckas beröra så.
Innerligt tacksam för sången är mitt liv
2009-07-19

  Sturesdotter
fin hyllning till vår Suzy!
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP