Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur att bli Vuxen




Endast genom att bejaka alla mina åldrar & min barndom Sann

Kan jag i full utsträckning bli vuxen vis och stark och helt ut Man!

I den gyllene medelåldern jag växer & slår ut i tusenblom så Grann!!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-19 23:11



Bookmark and Share


  SecretGardenofLotta
Det låter sunt och härligt livsbejakande : )
2009-07-21

    ej medlem längre
Det är så sant så, det är nåt visst med medelåldern som är så bra, kan inte sätta tummen egentligen på vad det är för min egen del.
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP