Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..of the road - sinfield


islands - ladies

 

 

 

 

 

'A flower lady´s daughter

as sweet as holy water

said, "I´m the school reporter

please teach me," well I taught her.

 -

Two-fingered levi´d sister

said, "Peace," I stopped I kissed her.

said, "I´m a male resister,"

I smiled and just unzipped her.

 -

High diving chinese trender

black hair and black suspender,

said, "Please me no surrender

just love to feel your fender.'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ingenting är sexigt på riktigt längre, inpå

 

bara skinnet
i baskaggens stumma -

inte ens det -
utan exaktheten i kängans sula på pedalen

 

som bara var du
- bara då




Fri vers av wayward - taiga
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-21 05:50



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Besynnerligt, intressant, känns högkvalitativt, fast jag vet inte riktigt hur, eller på vilket sätt. Märkligt, unikt, bra; fast taught stavas med a, så någon nytte kunde jag vare te osså, så de så.
2009-07-28

  Linen
mm, det kanske inte är nakenheten som utgör sexigheten - det kanske är baskaggarna. Läste just precis innan om baskaggar som var totalt ojämna och gamla, kändes osexigt...
2009-07-21

  Bjarne Nordbö
Jag är inte så ofta här nu. Men ville ha mig ett morgon poem. Behövde bara klicka en gång, så fick jag allt. Mästelikt minst sagt.
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga