Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ond och oskyldig

mitt hjärta fick mig att hoppas igen
trots allt som viskade lönlöst

Din frånvaro krossade mig sakta igen
Och jag fixerade min blick på himlen
För att inte gå under

Så ond och oskyldig står du där
Så långt bort från min värld
med ett hjärta i handen
Mitt hjärta
Så simpel, så sorgsen, med slutna ögon
Står jag här och finner inte de ord
Som för mig till dig

älskling, allt gled mig ur händerna




Fri vers av elsa.
Läst 411 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-21 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elsa.
elsa.