Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan en tanke (?)

Bussen tycks
rulla
saktare än
någosin
och jag har
egentligen
inte brottom
alls
jag har inte
något att komma
fram till
egentligen


Vem ska vara
färgen
i gråskalan
vem ska vara neon
neonljuset
på nattsvarthimmel
eller ska det bara
vara
svart
för
all-tid?




Övriga genrer av SandraDL
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-21 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SandraDL