Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte den som är den. Men jag är sån.




Jag är sån.

Jag kommer
och

jag går



Kan aldrig bestämma mig för något
Så jag fastnar mitt emellan. Sån är jag

Jag är den som säger en sak, tänker en annan och vill en tredje
Jag är den som alltid sätter mig själv i andra hand



Jag är sån.

Jag kommer
och

jag går.



Jag är den som klamrar mig fast och vägrar att släppa
men när andra gör så med mig får jag panik

Jag är den som alltid får det jag vill ha (tro det eller ej)
Jag är den som aldrig, aldrig blir nöjd



Jag är sån.
Jag är den som är den

Jag förvirrar, förtrollar, förvärrar, förvränger
Jag förstår, fantiserar, fixar, famlar.

Jag är den som försvinner.




Fri vers av SandraDL
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-10 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SandraDL