Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fortsätt drömma, så kan jag fortsätta himla med ögonen





Jag kliver över linjer som inte syns

gränser som inte går att nå, jag hoppar över dom.

Jag ser saker som andra människor inte ser,

jag ser ytan samtidigt som djupet.

Alla som har ögonen öppna är inte vakna

det finns alltid dom som blundar för verkligheten.

Jag skakar hand med det som kallas fred och förståelse

vi förstår varandra och löftet kommer aldrig brytas.

(När din himmel är som mörkast - det är då du kan se stjärnorna)

Det går lättare att kämpa när man vet vad man slåss för.




Fri vers av SandraDL
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-10 18:16



Bookmark and Share


  Jonas S. Lundström
Det otäcka är att det är den en sovande människan som styr våra liv!!!
Den vakne styr sitt egna liv inte andras, de sovande sitter på all makt.

Jag uppskattade denna.
2010-01-10

  Jonas S. Lundström
Det otäcka är att det är den en sovande människan som styr våra liv!!!
Den vakne styr sitt egna liv inte andras, de sovande sitter på all makt.

Jag uppskattade denna.
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

SandraDL