Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Håll ut snart kommer sol och värme igen


Haiku 21/7-09

I mitten av juli

känns verkligen höstvinden

semestertider även för värmen




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-21 18:24



Bookmark and Share


  mäster O
den här inspirerade mig till:

mitten av juli
sommaren
har tagit semester
2009-07-21

  Larz Gustafsson VIP
Ja. Det känns faktiskt höstlikt nu.
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

sajo