Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

milio

Det är något speciellt med din spartanska lägenhet
och enkla klädsel

det är något visst med dina kyssar, din kropp

jag kommer sakna dina öron
tv:n som alltid står på och
hunden som kunde prata

jag kommer sakna all kunskap
som bara måste ut ur dig
som spränger mina öron, ger mig tinnitus


jag kommer sakna musiken som alltid finns där
och mina drömmar i en säng som blandades med din eviga hosta

det är något speciellt med dig,
det vet både du och jag


Jag kommer sakna allt det


men till slut kommer jag så också sakna
min saknad till dig




Fri vers av Jeny
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-21 20:25



Bookmark and Share


    annaaaa
GILLAR!
2009-07-24

  Patrik Englund VIP
saknad går att tänka bort ibland under en iskall vinter.

bra text, mycket!
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Jeny
Jeny

Mina favoriter
se mig