Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad en vän som gått bort i cancer


FLICKAN I DET BLÅ


ÅH NU SÅ VILL JAG SKRIVA
OM FLICKAN I DET BLÅ
EN ÄNGEL I HIMMELEN
JAG SAKNAR HENNE SÅ

TAGGEN I HJÄRTAT FORTSÄTTER BRINNA
BILDEN AV HENNE KOMMER ALDRIG FÖRSVINNA
HENNES LIV HÄR IBLAND OSS BLEV ALLTFÖR KORT
AV EN SJUKDOM SOM INTE GICK ATT BOTA BORT

HON VAR MIN VÄN HÄR PÅ JORDEN
LÅNGT BORTOM DOM SAGDA ORDEN
MEN MINNENA AV HENNE
FINNS KVAR I MITT HJÄRTA
SOM BLANDAS MED SMÄRTA

MIN ÄNGEL OCH VÄN I DET BLÅ
FAN - JAG SAKNAR HENNE SÅ!




Fri vers av Soffan
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-21 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soffan
Soffan