Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntan

väntan
en iskall väntan
vem vet, kanske en väntan på ingenting?
men du fortsätter vänta.
du fortsätter hoppas på att du väntar på någonting.
på att det är värt att vänta.

den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.

kan man vänta för länge om man inte vet vad man väntar på?
ifall det man väntar på kanske inte är så gott?

den som väntar på ingenting, borde sluta vänta.
för den väntan är onödig. eller?
det kanske är bättre att vänta på något ovetande
än att inte vänta på något?

väntan
en iskall väntan
vem vet, kanske en väntan på ingenting?

den som väntar på ingenting, väntar alltid för länge.




Fri vers av Anewsound
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-22 02:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anewsound
Anewsound