Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livsvägar och viljor.


Multiidentitets krisen

Personlighet 1, personlighet 2, personlighet 3, perso...

Jag var ett igår, jag var tre idag, jag var två förr igår,
vill jag vara fyra imorgon?

Ett är rik med andligt pris, två är klyven, tre är fattig med ekonomisk kris.

En brottsbana som livsvana med fängslande otrygghet, spänning versus tråk-het.

TYST TVÅ! TRE PRATAR!

"Välj en, välj ett".




Fri vers av Mr green
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-22 04:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr green
Mr green

Senast publicerade
Multiidentitets krisen
* Se alla