repris" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris


Kravmärkta dagar





Världen-världen andas adrenalin, stress, frustration,

hat, leda,

desperation,

hysteri & depression.

 

Vårt hem andas långsamhet, ro, kärleks helhet, medkänslighet,

uppriktighet, besinning, inspiration, kreativitet & glädje.

 

 

Vi smeker varandra över ryggen 

sittandes med varsin mjölkkaffe

på trappen

tidigt på morgonen

blickandes ut över trädgårdens

gröna sjungande

ljuslunga.

 

Vi andas friskt morgonljus i vår skyddade kärleksvärld.

Vi släpper bara in det som är oss till godo & läkning.

Grät ur oss gjorde vi igår & vredeshögg upp 3 kubik. 

Idag blir det väldigt mycket utav utmärkt sex

& skratt

 god mat & naturvistelse:

ännu en kravmärkt dag.

  

På kvällen ligger vi nakna på fårfällen framför brasan

lyssnande på Satie... somnar så.. viskar varandras namn.

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-22 20:53



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Nanna

Men den här texten handlar om retreat ... att behövligt få vila från världens oro & larm .. i Det Goda Livet ..för att sen kunna återvända stärkta & motståndskraftiga till det vanliga livet.
2009-07-23

  Nanna X
Jag är lite kluven till den där idyllen - om man stänger ute världen alltför länge har den en benägenhet att burdust tränga sig på, är min erfarenhet.
2009-07-22

    ej medlem längre
Idylliskt och vackert, härlig läsning.
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP